За нас

„АКСА Брокер“ ООД е професионален застрахователен брокер, лицензиран с удостоверение №482-ЗБ/14.09.2015 г. от Комисията за финансов надзор на Република България . Компанията е член на АЗББ /Асоциация на застрахователните брокери в България/. Още от създаването си , „АКСА брокер“ си поставя нелеката и амбициозна задача да намери своето място сред водещите застрахователи на пазара. Ние сме млад и енергичен екип от специалисти, които обединяват усилията си около идеята да осигурят възможно най-добрите условия за своите клиенти.

 

Какво предлагаме?

В своята корпоративна политика, „АКСА Брокер“ се стреми към една генерална цел, а именно грижата за клиента да бъде винаги на първо място. Затова ние ви предлагаме:

 

– целият спектър от общо застраховане , както и животозастраховане , целящи да задоволят всички ваши нужди;

– да намерим за Вас най-ниската цена;

– да персонализираме застрахователните Ви решения с необходими специфични нива на покритие сътрудничество със застрахователни компании с доказан опит и репутация , финансовата стабилност и улеснена процедура при ликвидиране на щети;

– поддържаме топли контакти с редица сервизи и магазини, с които ще решим комплексно съпътстващите Ви проблеми , получавайки безкомпромисно качество.

 

Каква е нашата корпоративна мисия?

Като млада компания на застрахователния пазар, „АКСА Брокер“ си поставя за цел да утвърди името си като надеждна и стабилна компания. Нашето най-голямо желание е да придадем стойност на Вашите пари. Нашият идеал е , че клиентът ни трябва да получава винаги най-добрите условия, за да се чувства спокойно и комфортно. Позволете ни да „ушием“ Вашия бизнес костюм. Ние ще го направим „по мярка“. Нашият стремеж е да даваме отговори на всички ваши въпроси. Затова ние знаем конкретните въпроси , пред които сте изправени Вие като ищци и сме насреща, за да гарантираме възможно най- бързото уреждане на претенцията.

 

Какви са нашите корпоративни цели?

– Да бъдем максимално полезни и ефективни за своите клиенти;

– Да изградим имидж на сигурен, ефективен и качествен брокер на Българския пазар;

– Да заемем място сред водещите брокери на пазара;

– Да следваме принципите на откритост, честност и прозрачност при работата с клиентите си;

– Да поддържаме високо ниво и качество на работата на специалистите в нашите екипи;

– Да работим за ВАС-по всяко време и на всяко място, за да осигурим Вашата сигурност.

Ние работим с
Контакти
  • тел.: 0800 20 122
  • София, ул.Лъчезар Станчев 5
    Софарма Бизнес Тауърс, ет.2, офис 118
  • office@aksa.bg

View Larger Map